Vores liv i Provence

Fakta, finurlige indslag og oplevelser fra hverdagen i sydfrankrig

Lidt om hvem

Carsten Dresfeldt. Har arbejdet som it konsulent med speciale inden for Microsoft teknologi siden 2007. Han har desuden en (næsten) færdig uddannelse som bygningsmaler. Hans store passion er mad og vin. Han nyder dels at komme på en god restaurant og få sanserne forkælet, men han vil også gerne selv eksperimentere med at udtænke og tilberede spændende retter. Han bruger sjældent opskrifter, men lader sig hellere inspirere, og sætter så sit eget præg på og skaber sine helt egne kreationer. Han er kendt – i hvert fald i omgangskredsen – for at være ham, de andre ikke kan slå, når det drejer sig om den kreative kokkekunst. Derudover spiller han guitar og har i øvrigt en plan om at prøve sine evner af som kunstmaler.

Anita Overgaard (forfatter til denne blog). Har siden 1998 arbejdet med HR, ledelses- og organisationsudvikling samt foredrag. Har haft egen konsulentvirksomhed i fire år, men har de seneste seks år arbejdet for Aalborg Kommune bl.a. med procesfacilitering og undervisning af ledere og medarbejdere. Hun har været meget engageret i Rotary – en verdensomspændende velgørende organisation – hvor hun bl.a. har været præsident for en klub i Aalborg i to år og senest i 2015-2016 stået i spidsen for at gennemføre projekter eller events, der har til formål at rejse penge til velgørende formål. Jeg har desuden i en årrække brugt en stor del af min fritid på at efteruddanne mig inden for organisation og ledelse. En af mine drømme er at udfordre mine evner som – rigtig – forfatter.

Hvad skal vi leve af her i Provence – ja planen er ikke at leve af konsulentydelser inden for hver vores respektive fag – it og HR. Det kan sagtens fungere som supplementer, men det bliver ikke vores hovedbeskæftigelser. Vi forestiller os at skulle arbejde inden for noget med mad og vin og derudover at tilbyde forskellige services til skandinaver, englændere og andre udlændinge, der har boliger her i området, men som ikke selv bor her fast. Fx at holde øje med deres boliger, gøre dem klar til næste gang de kommer, tage imod eventuelle lejere osv. Men generelt er vi åbne over for gode idéer og forslag til aktiviteter, vi kan tilbyde fra egen virksomhed, så vi kan tjene lige nøjagtig nok til at dække vores udgifter og forbrug.

...for at få besked om nye Blogindlæg

>> <<